Eesti Looduse fotov�istlus
2011/05



   Eesti Looduse
   viktoriin




   AIANDUS.EE

Veebivalvur EL 2011/05

„Ajapaikaja” pakub harivat ajaviidet
Vahur Puik mittetulundusühingust Eesti Fotopärand on koos kaaslastega võrku riputanud fotode kaardistamise ja ülepildistamise veebirakenduse „Ajapaikaja”, selle aadress on www.ajapaik.ee.
Ligi 500 fotole sajanditagusest Tallinnast saab kaardil pakkuda ülesvõtte tegemise asukohta. Kui mängija on tõestanud, et ta pilte kaardil õigesti asetab, hakatakse talle kuvama ka neid vanu fotosid, mille asukohaandmed ei ole veel teada.
  • Loe edasi...

  • Populaarseima vaalalise Keiko mälestuseks
    Kuulsa mõõkdelfiini, populaarse filmi „Free Willy” (1993) peategelase Keiko elu viimasest kümnest aastast jutustava dokumentaalfilmi „Keiko, kõnelemata lugu” veebileht on aadressil www.keikotheuntoldstory.com.
    Väidetavasti on Keiko ainus vangistuses elanud mõõkdelfiin, kes on vabadusse tagasi saanud.
  • Loe edasi...

  • Tartu ülikooli vaatamisväärsustest on valminud virtuaaltuur
    Tartu ülikool on valmis saanud uuendusliku 360-kraadise vaatega panoraamfotode virtuaalse jalutuskäigu, mis tutvustab alma mater’i kuulsaid ajaloolisi hooneid, muuseume ja muid huviväärsusi. Virtuaaltuur on nii eesti kui ka inglise keeles ja seda saab näha aadressil www.ut.ee/virtuaaltuur.
    Virtuaalne jalutuskäik viib külastaja ülikooli peahoonesse ja seal asuvasse kunstimuuseumisse, ülikooli ajaloo muuseumisse ja loodusmuuseumisse, botaanikaaeda ning ülikooli raamatukokku.
  • Loe edasi...

  • Ministeeriumi olulisemad aprillikuised keskkonnauudised
    Keskkonnaministeeriumi järjekordne, aprillikuu elektrooniline uudiskiri on aadressil www.envir.ee/1166662.
    Seekordses uudiskirjas tutvustatakse uut ministrit Keit Pentust, vahendatakse tähtsamaid keskkonnauudiseid, kirjutatakse keskkonnamärgistest, kuulutatakse välja otsingud Kumari preemia ja looduskaitsemärkide kandidaatide leidmiseks jne.
    Kõik keskkonnaministeeriumi e-uudiskirjad asuvad aadressil www.envir.ee/1128931.

  • Loe edasi...

  • Lahemaa veebis
    Mõistagi pole mingit raskust leida tervet hulka võrgupaiku, kust saab rohkem või vähem põhjalikku teavet meie vanima rahvuspargi kohta.
    Võrguaadressilt www.lahemaa.ee suunatakse teid keskkonnaameti veebilehe Lahemaa-küljele www.keskkonnaamet.ee/?lang=lahe. Aadressi www.lahemaa.info taga peitub aga Loobus asuv Lahemaa matkakeskus.
  • Loe edasi...
  •  

    28/11/2012
    26/11/2012
    05/10/2012
    09/07/2012
    26/06/2012
    26/06/2012
    22/05/2012